About Us

The company VARAKU-E Sh.pk with the Administrator Mr. Shpetim Varaku started out in 1994, when it mainly worked on concrete production as well as various works on civilian objects. Over the years, the company has increased its activity area with the implementation of various projects, mainly with water supply and sewerage, various roads and a number of other projects extending across Albania. The purpose of our company has been and remains: meeting the quality requirements and for this, the company pursues and applies rigorously the quality management.

Prezantim-Varaku-E-sh.p.k

Kliko Ketu

Our Services

ASFALTOBETON I FTOHTË

Me mbërritjen e sezonit të ftohtë, problemi i mirëmbajtjes së rrugëve bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Shiu, ngrica, moti i ftohtë, lagështia, koha e ftohtë dhe e ngrohtë cojnë në cedim të asfaltit. Vrimat që krijohen nga këto fenomene të motit, duhet të riparohen nga bashkitë e qyteteve në Shqipëri me kosto dhe me humbje kohe shumë të konsiderueshme.

Shiko më shumë

TAPET I MODIFIKUAR ME POLIMER

 • Tapeti i modifikuar me polimer eshte nje tapet me performance te permiresuar fiziko-mekanike. Kjo zgjidhje, ne krahasim me asfaltin e prodhuar ne kushte normale garanton: - Rritje rreth 30 % te Modulit te Rigjiditetit duke shtuar tenacitetin e asfaltit - Rezistence e rritur kunder fenomenit te gjurmimit te rruges. Kjo teknologji lejon nje ulje mbi 50 % te efektit te ngarkesave statike mbi asfaltin me nje efekt viziv te theksuar sidomos ne periudhat e ngrohta ku temperaturat e asfaltit arrijne vlera shume te larta. - Rritje e rezistences kunder lodhjes: Ne nje krahasim me asfaltin normal, kjo lloj teknologjie lejon permiresimin e jetegjatesise se asfaltit duke rritur ne menyre te ndjeshme numrin e cikleve te ngarkeses qe asfalti eshte ne gjendje te duroje para se te degradoje. Kjo rritje ndikon ne rritjen e viteve te jetegjatesises per paketen e asfaltit dhe ne uljen e nevojes per mirembajtje. APLIKACIONET E MUNDSHME: Autostrada, Rruge me ngarkesa te konsiderueshme trafiku, Parkingje qendrash tregetare, Parking Supermarketi, Ura, Ndalesa Autobuzash, Rruge kalimi per kamionat e tonazhit te larte, Parkingje autobuzash etj. VENDET KU ESHTE APLIKUAR TEKNOLOGJIA: Eksperiencat me kte teknologji jane ne mbi 80 shtete me rezultate te shkelqyera te provuara me nje eksperience mbi 30 vjecare.Kosto e tapetit te modifikuar me polimer eshte e ulet krahasuar me perfitimin qe sjell dhe jetegjatesine e tapetit. Kosto e tapetit te modifikuar me polimer eshte e ulet krahasuar me perfitimin qe sjell dhe jetegjatesine e tapetit.
 • NEW

  NEW

  Color asphalt concrete

  NEW

  Malta (Asphalt Paint)

  NEW

  Porous Asphalt

  NEW

  Cold asphalt

  NEW

  Modified polymer asphalt

  What we offer ?

 • 1.Implementation of various road, civil and industrial infrastructure projects
 • 2.Construction of roads and bridges
 • 3.Construction of civil and industrial facilities
 • 4.Road maintenance and various civil and industrial facilities
 • 5.Sale, transport and installation of asphalt, concrete and inert materials
 • Completed projects

  Reconstruction of the road Grigor Cilka, Tirane
  Supply and placement of modified with additives and polymer asphalt in the parking area in Sektor Rinia, Durres.
  Milling of asphalt and placement of new asphalt in San Pietro Resort, Gjiri i Lalzit
  Supply and placement of asphalt in Vaqarr
  Supply and placement of red modified asphalt in the sidewalk, Shijak Municipality
  Reconstruction of the road “Azem Hajdari-Migjeni”, Xhafzotaj village in Rrashbull Administrative Unit, Durres
  New area for development in Spitalle Reconstruction of “Miqësia” and “Azem Hajdari” streets. Lot II – Miqësia Street, Spitalle Administrative Unit, Durrës Municipality
  Asphalt work in the building in the square of the McFood cantier, in Kavaje
  Asphalting works in the parking lot owned by Mr. Arben Ferhati
  Construction of public infrastructure in the area of Zall Herri.

  Want to work with us?

  Nipt

  J61902509S

  Number of Employees

  68

  Company capital

  232.000.000 leke