Rreth Nesh

Shoqeria VARAKU-E Sh.p.k me Administrator Z.Shpetim Varaku, e ka zanafillen qe ne vitin 1994, kur  kryesisht merrej me prodhim betoni si edhe punime te ndryshme ne objekte civile. Me kalimin e viteve shoqeria ka rritur fushen e saj te aktivitetit me zbatimin e projekteve te ndryshme kryesisht me ujesjellesa e kanalizime,rruge te ndryshme si edhe nje sere projektesh te tjera me shtrirje ne te gjithe Shqiperine.  Qellimi i shoqerise sone ka qene dhe mbetet : permbushja e kerkesave te cilesise dhe per kete, kompania ndjek dhe zbaton me rigorozitet menaxhimin e cilesise.

Prezantim-Varaku-E-sh.p.k

Kliko Ketu

Shërbimet tona

ASFALTOBETON I FTOHTË

Me mbërritjen e sezonit të ftohtë, problemi i mirëmbajtjes së rrugëve bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Shiu, ngrica, moti i ftohtë, lagështia, koha e ftohtë dhe e ngrohtë cojnë në cedim të asfaltit. Vrimat që krijohen nga këto fenomene të motit, duhet të riparohen nga bashkitë e qyteteve në Shqipëri me kosto dhe me humbje kohe shumë të konsiderueshme.

Shiko më shumë

TAPET I MODIFIKUAR ME POLIMER

 • Tapeti i modifikuar me polimer eshte nje tapet me performance te permiresuar fiziko-mekanike. Kjo zgjidhje, ne krahasim me asfaltin e prodhuar ne kushte normale garanton: - Rritje rreth 30 % te Modulit te Rigjiditetit duke shtuar tenacitetin e asfaltit - Rezistence e rritur kunder fenomenit te gjurmimit te rruges. Kjo teknologji lejon nje ulje mbi 50 % te efektit te ngarkesave statike mbi asfaltin me nje efekt viziv te theksuar sidomos ne periudhat e ngrohta ku temperaturat e asfaltit arrijne vlera shume te larta. - Rritje e rezistences kunder lodhjes: Ne nje krahasim me asfaltin normal, kjo lloj teknologjie lejon permiresimin e jetegjatesise se asfaltit duke rritur ne menyre te ndjeshme numrin e cikleve te ngarkeses qe asfalti eshte ne gjendje te duroje para se te degradoje. Kjo rritje ndikon ne rritjen e viteve te jetegjatesises per paketen e asfaltit dhe ne uljen e nevojes per mirembajtje. APLIKACIONET E MUNDSHME: Autostrada, Rruge me ngarkesa te konsiderueshme trafiku, Parkingje qendrash tregetare, Parking Supermarketi, Ura, Ndalesa Autobuzash, Rruge kalimi per kamionat e tonazhit te larte, Parkingje autobuzash etj. VENDET KU ESHTE APLIKUAR TEKNOLOGJIA: Eksperiencat me kte teknologji jane ne mbi 80 shtete me rezultate te shkelqyera te provuara me nje eksperience mbi 30 vjecare.Kosto e tapetit te modifikuar me polimer eshte e ulet krahasuar me perfitimin qe sjell dhe jetegjatesine e tapetit. Kosto e tapetit te modifikuar me polimer eshte e ulet krahasuar me perfitimin qe sjell dhe jetegjatesine e tapetit.
 • Te reja

  Te reja

  Asfaltobeton i modifikuar me polimer

  Te reja

  Asfaltobeton Drenant

  Te reja

  Malta (Boje per lyerje asfalti)

  Te reja

  Asfaltobeton i ftohte

  Te reja

  Asfaltobeton me ngjyre

  Çfarë ofrojmë ne ?

 • 1.Zbatimin e projekteve të ndryshme të infrastrukturës rrugore, civile dhe industriale
 • 2.Ndërtim i rrugëve dhe urave
 • 3.Ndërtim objektesh civile dhe industriale
 • 4.Mirëmbajtje rrugësh dhe objekte të ndryshme civile dhe industriale
 • 5.Shitje, transport dhe vendosje asfalti, betoni dhe inerte
 • Projekte të përfunduara

  F.V Asfaltobetoni me polimer dhe me aditiv ne objektin 2 kapanone industriale 1 kat dhe 2kat + mur rrethues + kabine elektrike dhe vendroje, ne pronesi te Z.Behar Domi.
  Frezim dhe furnizim vendosje tapeti ne resortin San Pietro, Gjiri i Lalezit
  “F.V Asfalti ne Vaqarr”.
  F.V. Asfalt i kuq ne trotuaret per bicikleta, Bashkia Shijak
  Rikonstruksion i rruges “Azem Hajdari-Migjeni”, fshati Xhafzotaj, ne njesine Administrative Rrashbull, Durres”.
  Zonë e re për zhvillim në Spitallë Rikonstruksioni i Rrugëve “Miqësia” dhe “Azem Hajdari”. Loti II – Rruga Miqësia, Njësia Administrative Spitallë, Bashkia Durrës
  Punime asfalti ne objektin ne sheshin e kapanonit McFood, ne Kavaje
  Punime per asfaltim ne parkingun e automjeteve ne pronesi te Z.Arben Ferhati
  Ndertimi i infrastruktures publike ne zonen e Zall Herrit.
  Mirembajtje rutinë me performance rruga”Lezhë- Ura e Matit (E trenit), Lezhë-H.Gjuetisë, D/Hoteli Gjuetise- D/Vain, D/Vain – Bilanc, D/Balldre-B Juge , K.Balldre- Porta e Aviacionit” (46.45 km).

  Dëshironi të punoni me ne?

  Nipt

  J61902509S

  Numri Punonjësve

  68

  Kapitali kompanisë

  232.000.000 leke